SPA! visual design
via Mirasole 10
40124 Bologna I Italy
+ 39 051 272876

info@spavisualdesign.it


AIDRO – associazione italiana per i diritti di riproduzione delle opere dell'ingegno
AIFO – associazione italiana amici di Raoul Follereau
AITR – associazione italiana turismo responsabile
Anaunia
Art'o
Arpa Emilia-Romagna
Associazione Ram
Camera di commercio di Mantova
Carolina Talon Sampieri Produzioni
Casa di cura Villa Toniolo
CASY/DEIS - Center for Research on Complex Automated Systems
Centro natura
Dental Trey
Estfeller pareti
Magmatrek
Nolcos
Officina dei talenti
OSC Healthcare
Rhodri Jones
Studio Moretti
Università degli Studi di Scienze Gastronomiche
Web Consulting
Yacht Club Punta Ala

SPA! is a Bologna-based graphic design studio established in 1997 by Monica Nannini. SPA! identifies communication solutions for companies, cultural and social organizations, institutions; coordinates editorial material, designs visual identities and relative applicative systems. We like to hear new stories, put in contact experiences and skills, and give our contribution in creating networks of knowledge and exchange.

nuovi-orizzonti_1nuovi-orizzonti_2 nuovi-orizzonti_3 nuovi-orizzonti_4 nuovi-orizzonti_5 nuovi-orizzonti_6 nuovi-orizzonti_7 nuovi-orizzonti_8Nuovi orizzonti

Realisation by OSC healthcare communication specialist

“New horizons – Bioactivities of the nutrients of milk and their use in primary prevention and clinical nutrition” is a project of the Consorzio Tutela Grana Padano to help the physician and dietician have a deeper understanding of the nutritive value of milk and of Grana Padano PDO which is a concentrate of milk, in order to use these foods in the best possible manner in primary prevention, dietetics and clinical nutrition.

“Nuovi orizzonti – Bioattività dei nutrienti del latte e loro impiego in prevenzione primaria e in nutrizione clinica” è un progetto del Consorzio Tutela Grana Padano per aiutare medico e dietista ad approfondire la conoscenza del valore nutritivo del latte e del Grana Padano DOP che ne è un concentrato, al fine di utilizzare al meglio questi alimenti nella prevenzione primaria, nella dietetica e nella nutrizione clinica.

Tag:, ,